Thuis

Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD

Een paar woorden over ons
China Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD
China Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD Bedrijfsprofiel
China Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD

De HULPMIDDELENco. van JIANG SU XING RUI, Ltd is één van de professionele fabrikanten van verschillende soorten die hulpmiddelen in China snijden, gespecialiseerd in allerlei HSS-de beetjes van de draaiboor, SDS-boorbeetjes, houten werkende boorbeetjes, HSS-machinekranen, handkranen, spiraalvormige fluitkranen, Beëindigenmolen, Gatenzaag en een andere toebehoren van het machtshulpmiddel. Wij worden gevestigd in hou xiang stad, Danyang-stad, Jiang Su-provincie, met zeer geschikt vervoer aan HuNing-Snelweg, en het noorden van de Yangtze-Rivier.


Met rijke ervaring, geavanceerde technologie en beroepsbekwaamheden, kunnen onze producten de eerste klassenkwaliteit in China altijd handhaven. De laatste jaren, hebben onze producten wijd wordt verkocht aan zowel binnenlandse als buitenlandse markten, en goed - ontvangen door de klanten wereldwijd, zoals in Amerika, Europa, Midden-Oosten, Indonesië etc.

 

De concurrerende prijzen worden altijd aangeboden aan onze tevreden klanten. Geen kwestie de orde is groot of klein, doen wij altijd onze beste dienst op elk ogenblik voor onze klanten. Wij zullen sterker met onze klantenschouder door schouder groeien en zouden onze wederzijdse die voordeelverhouding door zowel uw inspanningen als van ons wordt gesteund willen houden. Ondertussen, waarderen wij ook hoogst onze klanten voor hun steun, wij hartelijk dank voor de mensen die hun zorg aan ons gaven en ons in onze ontwikkeling hielpen.

 

Hoop om een briljante toekomst met u tot stand te brengen!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : STERRIG

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-6,000,000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 60% - 70%

geschiedenis van het bedrijf

Jiang Su Xing Rui Tools-Co., Ltd, werd opgericht in 2008 als speciaal beetje van de hssboor en hss onttrekt de machine fabrikant noemde Xing Rui Tools-Fabriek. In 2009 noemden wij aan Jiang Su Xing Rui Tools-Co., Ltd anders en begonnen over de hele wereld uit te voeren door ons aan. Om onze productregel uit te breiden en meer en de volledige dienst te leveren aan klant, wij opstelling ons eigen handelsbedrijf- Xing Rui Tools Co. , Ltd in 2010.

Nu etc. leveren wij het beetje van de hssboor, hss machinekranen, hss handkranen, Hss-Gatenzaag, SDS-boorbeetjebeitel. Ons die verkoopnetwerk van Europa en Noord-Amerika is begonnen met heeft en nu aan Zuid-Afrika, Zuid-Amerika, Australië, Midden-Oosten en andere landen en gebieden uitgespreid.

China Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

Wij hebben de scherpe hulpmiddelen aan velen beroemd merk in het woord zoals DEWALT, UKTOOL, TOOLZOON etc. geleverd. Zoals het beetje van de hssboor, hss plaatsen de mahcinekranen, de Spiraalvormige puntkranen, de kraan van de spirlafluit, de kranen en de matrijzen, sds boorbeetje, hss het beetje van de stapboor, etc. Wij beloven onze cliënten alle goederen van ons bedrijf, voorbij de test kunnen.
 
Wij hebben goede partner in Rusland, Pakistan, Iran, Egypte, India, Frankrijk, zo Cliënten die in dit land van de huis-aan-huisdienst kunnen genieten. Rembours.
 

Pre-sale Servie

* Verstrek het detail van producten en steekproeven aan test

* Verstrek de beste prijs voor u

* Verstrek de beste manier voor uw vereisten.

De verkoopdienst

* Goederen van de opbrengs de beste kwaliteit voor u

* Volledige orden op tijd.

* De hulp u boekt het schip.

* Lever goederen op tijd aan u.

De naverkoopdienst

* Volg het gebruik van producten

* Regel op tijd de problemen.

* Verleen de beste dienst voor u

Het technische Steunen

* Voorzie analys van uw vereisten.

* Het maken van steekproeven vanaf uw vereisten.

* Verstrek analys van naverkoopproblemen.

 
China Jiangsu Xingrui Tools CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0
 

 

 

 
 
 

Bedrijfteam

Onze Hoofdafdeling:

1. Algemene Manager.
M. Jerry is de stichter van het bedrijf en hij doet hss die hulpmiddelen snijden meer dan 10 jaar en zeer professioneel in opbrengst, hete behandeling, en Technologische innovatie.

2. Ontwikkelingsteam.
Drie Ingenieurs en allemaal die dit werk doen hebben ongeveer 10 jaar, zijn zij professioneel in het beetje van de hssboor, hss machinekranen, kunnen wij dit unstandardgoederen produceren die klant overeenstemmen vereisen.

3. Verkoopafdeling.
Wij hebben 6 verkopers die al dienst levert. Zij zijn de vaste brug tussen de klant en ons bedrijf. Zij zijn verantwoordelijk voor al punt voor de goederen van onze fabriek aan klantenpakhuis.

4. Verwerkingsworkshop.
wij bedragen hebben ongeveer 90 CNC machine voor het beetje van de hssboor en de opbrengst van machinekranen, waarborgen zij de kwaliteit en het Machinaal bewerken van nauwkeurigheid.


Wij zullen het principe van „EERLIJKHEID bevestigen EERST, GELOOFWAARDIGHEID EERST“, combinerend de integriteit en de geloofwaardigheid van het leven met de macht van ons team samen, ons dienstenniveau verbeteren, behulpzame verhoudingen op lange termijn met binnenlandse en overzee vestigen klanten, wederzijds voordelige situaties tot stand brengen, een totale atmosfeer samenwerking blijven ontwikkelen en gezamenlijk om een betere toekomst te creëren en te delen!

CONTACT

Adres: FeiDaindustrieterrein, Hou Xiang Town, DanYang-Stad, Jiang Su Province, China.

Factory Adres:FeiDaindustrieterrein, Hou Xiang Town, DanYang-Stad, Jiang Su Province, China.